mini kundvagn

 • Din varukorg är tom.
SPAR 50% RABATT PÅ ALLA TILLBEHÖR & 25% RABATT PÅ DREAMCART! SHOP REA
skapa ett liv du älskar med jennifer maker
, Jasmine Simpson

Om hantverkargemenskapen någonsin hade en tävling tror vi att Jennifer Maker skulle vara svår att slå! Som hantverkare, lärare och en välkänd författare har hon alla färdigheter och egenskaper som gör henne till en kreativ drottning. Hon är en go-to-crafter-favorit för allt som är DIY och inspirerar oss genom sin hantverksstudio transformation och organisation. Kolla in henne DreamBox turné nedan:

 

En av många saker vi älskar med Jennifer är hennes inspirerande råd för både hantverkare och kreatörer. Trots hennes fantastiska framgång som hantverkare har hon mött flera motgångar och kamp under åren som har gett henne ett värdefullt perspektiv på att skapa. Vi är glada över att dela med oss ​​av allt hon har att säga om sin hantverksresa och hur hon skapar ett liv hon älskar genom konst och kreativitet. 

 

Kan du berätta lite om din hantverksresa och hur du kom in på hantverk?

 

Jag har alltid varit en "makare" även som barn. Min mamma är konstnär och lärde mig att vara kreativ från en mycket ung ålder.


De flesta känner mig som en "saksmakare" - som hur man gör filtsolrosor eller vändbara välkomstskyltar. Men jag är en skapare av många saker: ett underbart barn, ett lyckligt hem och en kärleksfull relation. En serie bästsäljande böcker, ett prisbelönt företag, en gemenskap av likasinnade, och nu senast är jag en skapare av min blogg, kanal och akademi.

 

 

Så enkelt är det förstås aldrig riktigt, eller hur? Vi viftar inte bara med våra trollstavar och har det vi vill ska dyka upp i en perfekt tillvaro. För inte så länge sedan kämpade alla saker jag gjorde. Mitt företag. Min familj. Mitt hem. Och jag också. Så jag grävde djupt, riktigt djupt, för att komma tillbaka till det som betydde mest för mig. Jag frågade mig själv: "Vad är det jag vill ge till världen? Vad behöver världen verkligen av mig?”

 

Och varje svar pekade mig hit, där jag kan dela allt jag vet med andra. Att hjälpa andra att göra saker de uppskattar, att hjälpa andra att försörja sig de kan vara stolta över och att hjälpa andra skapa ett liv de älskar. . . det är det som får mig upp ur sängen på morgonen och fyller mig.

 

Jag älskar älskar älskar att skapa vackra saker, lösa förvaringslösningar och spara pengar. Varje gång jag kan visa mina läsare exakt hur de också kan ha något så fantastiskt eget, är min dag gjord. Jag kan hjälpa dig att göra och SKAPA något unikt för DIG!

 

Du har haft din DreamBox sedan några år tillbaka. Kan du berätta om din hantverksförvandling av rymden?

 

Jag började arbeta från mitt köksbord för ungefär fem år sedan och migrerade sakta till ett oanvänt rum i vårt hem. Med tiden målade jag den och lade till arrangörer och förvaring, som tog över hela rummet, till min familjs stora bestörtning. När jag upptäckte DreamBox, förändrade det sättet jag kunde förvara mina hantverksverktyg och tillbehör. Jag kunde hålla in spridningen av "prylar" i ett snyggt och städat skåp, där allt hade sin plats och jag kunde till och med stänga det när jag inte ville se allt. Detta ger mig utrymme för andra saker, vilket jag är så tacksam för.

 

 

Den andra underbara saken med DreamBox är hur tilltalande jag tycker att det är att titta på. Jag använder min DreamBox i min hantverksateljé, där du kan se det bakom mig – både öppet och stängt – i många av mina videor. Jag älskar hur mångsidig DreamBox tillåter mitt utrymme att vara! 

 

Hur gjorde DreamBox hjälpa dig att förbättra din hantverksupplevelse för dig och lösa de motgångar du stött på med ditt gamla hantverksutrymme?

 

Smakämnen DreamBox gjorde det så att jag kunde hitta mina hantverksföremål enkelt och snabbt. Innan alla mina pysselsaker låg i papperskorgar eller placerade i hela mitt rum. Nu kan alla mina verktyg och material finnas på ett ställe. Plus, med tillägg av Sy station, jag kan enkelt växla mellan mina Cricut® hantverk och sömnadsprojekt.

 

Smakämnen Dreambox gör det enkelt och roligt att organisera. Det finns över 80 väskor som du får plats i DreamBox. Jag tog dessa väskor och kunde organisera mitt material efter typ och kan nu enkelt hitta det jag behöver för att få mina hantverksprojekt slutförda i tid.

 Senast använde vi DreamBox i studion för vårt Maker Academy Weekend-evenemang där jag presenterade 20+ hantverk för vårt samhälle under tre dagar. Jag kunde lägga alla 20 projekt i sin egen väska. Det gjorde det så enkelt att veta att allt material jag behövde för att slutföra ett projekt fanns på ett ställe. Allt jag behövde lägga till var mina verktyg som hänger lätt på dörrarna, allt från mina skrotare och saxar till min limpistol och skärmattor har en plats. Det finns till och med tillräckligt med utrymme under bordet för att förvara mina Cricut skärmaskiner och EasyPress. Det finns ingen bättre känsla än att veta var allt är!

 

Vi såg att du köpte en DreamBox för din man också. Vilka är hans favoritfunktioner i DreamBox?

 

Vår första DreamBox var faktiskt för Gregs utrymme i vårt hus. Vi köpte DreamBox för att hjälpa till att organisera alla små verktyg, färger och föremål han hade i hela hemmet. Greg har nu ett bekvämt kontor där han lätt kan komma åt de verktyg och material han behöver för projektet han arbetar med. Hans hantverk är modellbygge och miniatyrmåleri, och DreamBox gör ett fantastiskt jobb med att organisera alla dessa saker. Några av hans favoritfunktioner är den upplysta arbetsytan, justerbara hyllor och det utdragbara bordet. Han älskar sitt DreamBox!

 

 

 

Du betonar ofta vikten av att "skapa ett liv du älskar". Vad har du för råd till våra läsare om hur de kan uppnå det?

 

"Skapa ett liv du älskar" är mitt livslånga mantra. . . det betyder att avsiktligt skapa ett liv som ger dig lycka och glädje genom att följa dina passioner och drömmar. Det är min vägledande princip och en av mina anledningar till framgång. Jag älskar det jag gör, och jag gör det jag älskar. Jag strävar efter min lycka i alla aspekter av mitt liv, hemma och i min karriär. Jag nöjer mig inte med att traska med i ett olyckligt jobb eller hemmiljö, och när jag befinner mig i de – som vi alla gör då och då – jobbar jag hårt på att lyfta mig ur det och skapa glädje och ett syfte jag tror på .

 

Att skapa ett liv som du älskar gäller allt jag gör, inklusive mitt hem och pyssel. Det är lätt att ett hus blir stökigt och ett hantverksutrymme att gå ur hand. Och när detta händer, tycker jag att mitt sinne blir rörigt och rörigt också, och det är svårt att fokusera och skapa. Så när jag avsiktligt tar mig tid att organisera mina saker och skapa utrymme att göra och pyssla, lyfter distraktionerna och jag återupplivar mina passioner igen. De DreamBox gör det till en fröjd att organisera mina saker! Och jag älskar särskilt att jag kan stänga den när jag behöver fokusera på något annat ett tag. Det spelar verkligen in i min önskan att göra saker medvetet, och det är förmodligen därför jag älskar det DreamBox så mycket!

 


Mitt råd till läsarna är att vara avsiktlig med hur du spenderar din tid - spendera den på att göra saker du älskar. Och om du inte älskar det du gör nu, arbeta aktivt för att förändra det.

 

Du har också en DreamCart, Cubbies och en Sew Station. Kan du berätta för oss hur dessa hjälpte dig att skapa utrymme för att fortsätta och skapa allt du älskar?

 

Smakämnen Drömvagn är ett perfekt komplement till min studio. Jag kan enkelt flytta runt det här bordet i studion och ställa upp det där det behövs, så stort eller litet som jag behöver det. Jag använder DreamCart för att förvara mina mattor under den för snabb enkel åtkomst. Och jag bara älskar att sidorna fälls ner när det inte används så det blir ett mindre sidobord som enkelt kan göras om till ett stort pysselbord för grupper. DreamCart är mycket mångsidig i sin användning och ett bra komplement till min studio.

 

Smakämnen Sy station är ett annat underbart tillägg! Att sy är min första kärlek men inte något som jag får göra så mycket som jag brukade göra. Sew Station gör det så att jag enkelt kan växla mellan den typ av hantverk jag arbetar med. Den förvarar lätt min favoritsymaskin tillsammans med alla verktyg och material jag behöver under arbetsytan, och lämnar en ren arbetsyta tills jag är redo att skjuta upp dörrarna och höja min symaskin med den elektriska hissen. Tråden förvaras helt enkelt i en spolehållare som lagrar 64 standardgängor och 12 sergergängor. Det finns tre hyllor på ena sidan som lagrar fler InView™-väskor för att hålla eventuellt extra tyg, nålar, saxar och andra verktyg/material. De robusta hjulen gör den lätt att flytta bredvid min DreamBox när jag syr.

 

 

Jag älskar att jag kan öppna sido- och bakbladet för att nästan fördubbla min arbetsyta och jag kan enkelt stänga den när jag är klar. Sew Station är mer än bara ett lövbord som du kan köpa i din lokala hantverksbutik. Med SewSteady-maskininsatsen och låshjul är bordet stabilt för alla dina sömnadsbehov.

 

Åh, och jag kan inte glömma den nya Cubby, som jag bara älskar! Detta är en perfekt start för en modulär organisation och lagringslösning. Dessa är som miniversioner av DreamBox som jag använder som förlängningar till min stora DreamBox. Har vi någonsin tillräckligt med förvaring? Greg har lagt till hjul till Cubbies i vår studio för att rulla runt när jag behöver dem. De passar bekvämt en Cricut skärmaskin ovanpå och alla material och tillbehör inuti som jag kan behöva för ett kommande projekt.

 

Jennifer älskar att inspirera och lära andra att göra vackra saker. Besök hennes hemsida på jennifermaker.com för idéer, tutorials och så mycket mer!

 

Nyfiken på hur du kan få Jennifer Makers bedårande DreamBox uppstart? Handla DreamBox i dag!

preferenser

LAND:

Land

 • USA
 • Storbritannien
 • Kanada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italien
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

Valuta

 • GBP
 • EUR