mini kundvagn

 • Din varukorg är tom.
SPAR 50% RABATT PÅ ALLA TILLBEHÖR & 25% RABATT PÅ DREAMCART! SHOP REA
skapa ett perfekt hantverksutrymme med dawn nicole
, Jasmine Simpson

Som mamma, bloggare och konstnär med handbokstäver tar Dawn Nicole ett elegant men ändå funktionellt förhållningssätt till sin organisation för hantverk i rymden. Hennes kärlek till handbokstäver och design har hjälpt henne att skapa ett vackert hantverksrum som lägger till en livlig atmosfär till hennes hem. Här är en närmare titt på hur Dawn är DreamBox setup har inspirerat henne att skapa ett utrymme som bäst uttrycker henne!

 

Så du är en konstnär med handbokstäver, och du gör en bra mängd kalligrafi och akvarell också. Kan du berätta för oss hur du upptäckte dessa hantverk och hur dina talanger har vuxit sedan dess?

 

Så jag tog examen från college med en engelsk examen och arbetade inom Hospitality-fältet i Charleston, SC. Jag älskade mitt jobb och blev så småningom befordrad till HR Manager, så jag gick till forskarskolan för att ta min MBA i HR Management.

Inte långt efter det träffade jag en söt flygvapenkille utanför en bar i centrala Charleston, vilket förändrade min livsbana. Hans vänner hade vågat honom att slå på nästa tjej att gå förbi. Den där tjejen var jag, och när jag ser tillbaka tror jag att han fick mycket mer än han hade räknat med, LOL!

Lång historia kort, vi gifte oss drygt ett år senare och fick tre barn på kort tid. Vi flyttar vart 1-4 år, så att fortsätta min karriär inom HR var helt enkelt inte genomförbart. Jag började blogga för att hålla mig sysselsatt, och det har precis utvecklats till vad det är idag. Jag är en oavsiktlig entreprenör!

 

Att blogga innebär mycket grafisk designarbete, så jag bestämde mig för att gå tillbaka till skolan igen för ett avancerad certifikat i grafisk design. Även om de inte lärde ut handbokstäver där, sa mina professorer till mig att jag hade en förmåga att typografi. Så började min kärlek till konsten att skriva handbokstäver och kalligrafi. Det var nästan tio år sedan, och jag har älskat det sedan dess!

 

Hur hörde du om Create Room först?

Vi var stationerade utomlands i Tyskland, och Workbox 2.0 (och äldre modell av DreamBox) dyker hela tiden upp på mina sociala medier. Som så många andra svimmade jag över dess design och funktionalitet.

  

Vid den tiden hade jag bloggat och skapat som ett heltidsföretag i flera år, så när jag visade det för min man sa han, "Go for it!". Så jag köpte den från den europeiska divisionen av Create Room.

 

Vilka var dina största hinder för hantverksorganisation tidigare, och hur såg ditt gamla hantverksutrymme ut?

 

 

Vi har bott i nio (snart 10) olika hus under vårt liv som militärfamilj, så det har varierat dramatiskt för varje hem. Mitt kreativa utrymme var från början vårt köksbord, och sedan hade jag en mix av slumpmässiga bitar. Min samling av hantverksmaterial och markörer fortsatte att växa som mitt företag gjorde, så jag hade lådor och papperskorgar med saker överallt. De DreamBox är ett så funktionellt statement på mitt hemmakontor nu! Jag kan inte tänka mig att gå tillbaka till en tid utan det. Att sitta vid det för att skapa, vare sig det är för arbete eller nöje, ger mig sådan glädje!


Hur ser din hantverksorganisation ut nu? Och vad har du för råd till andra hantverkare som du som strävar efter att bli organiserad?

 

Nu ser mitt kreativa utrymme ut som något från sidorna i en tidning, inte minst tack vare kombinationen av mitt Skapa rum DreamBox, Drömvagnoch Cubby. Jag vet att jag fortsätter att säga det här, men jag blir ständigt förvånad över hur genomtänkt och funktionell varje del är.

Jag tror att organisering är en process i tre steg: rensa bort saker du aldrig eller sällan använder, gruppera liknande föremål och samla in dem i en vacker organisatorisk del.


För att se mer av Nicoles nya Cubby, kolla in hennes video nedan:

 

Vi älskar verkligen utseendet på din DreamBox! Vad kan du berätta om layouten du valde och hur tycker du att den uttrycker dig bäst?

Tack så mycket! Jag jobbar bäst i en organiserad miljö, men jag gillar också att se alla mina kreativa godsaker för att på bästa sätt använda dem. Det är där DreamBox speciellt lyser för mig.

Jag valde den klassiska vita DreamBox med 40-tote-paketet för att hålla mig från att hamstra för många hantverksmaterial igen. Jag valde att anpassa min för att passa min övergripande heminredning med söta korgar, och jag använde om mitt original DreamBox klara väskor för att organisera mitt kylskåp och skafferi.

Hur fantastisk funktionalitet än är, min kreativa hjärna vill också att allt ska se estetiskt tilltalande ut!

 

Vad har du för råd till dem som vill börja skriva handbok som du?

Var okej med att vara dålig på det i början och åta dig att träna ofta. Anta mantrat "Övning gör framsteg." Ingen börjar göra fantastiska bokstäver eller kalligrafi. Det kan vara utmanande att lära sig, men det är så roligt! Även efter tio år blir jag upphetsad av att vakna upp varje dag och skriva något nytt.

För alla nybörjare där ute som söker råd om handbokstäver, kolla in Dawns webblogg och butik för användbara resurser! 

 

Redo att bli organiserad med en DreamBox?

Handla DreamBox

 

 

preferenser

LAND:

Land

 • USA
 • Storbritannien
 • Kanada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italien
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

Valuta

 • GBP
 • EUR