mini kundvagn

 • Din varukorg är tom.
SPAR 50% RABATT PÅ ALLA TILLBEHÖR & 25% RABATT PÅ DREAMCART! SHOP REA
kreativitet och handbokstäver med amy latta
, Jacob Horton

Vi njöt av att prata med Amy Latta om hennes unika perspektiv på hantverk och kreativitet. Hennes spänning för handbokstäver driver henne att dela sin kreativa kunskap med omgivningen. Förutom att driva en hjälpsam blogg om hantverk, är Amy också en utmärkt lärare, konstnär och författare till flera böcker.  

F: Hur har din DreamBox inspirerat dig att uttrycka din personlighet och dela din kreativitet med andra?

Från det ögonblick jag såg första gången DreamBox, det kändes för mig som en tom duk. Innan det ens kom, föreställde jag mig redan hur jag ville dekorera det och göra det till mitt eget. Genom att täcka papperskorgarna med vinyl, märka dem och lägga till andra personliga detaljer, som prickar och ett meningsfullt citat på dörrarna, kunde jag skapa en arbetsstation som inspirerar mig dagligen. Organisationssystemet hjälper mig att hålla allt på plats för första gången någonsin i mitt hantverksrum, vilket innebär att jag enkelt kan hitta förnödenheter när jag vill använda dem. Och den DreamBox fungerar som den perfekta bakgrunden för att filma allt från hur-till-videor till nationella workshops och tv-segment! Min hantverksstudio har setts av tusentals människor över hela landet när jag delar projekt och bokstäver, och jag hoppas att det har inspirerat dem att vilja ha en ren, organiserad och färgstark arbetsplats.

F: Vad kan du berätta om din Skapa rumsresa? Hur har det hjälpt dig att identifiera ditt kreativa syfte och uppnå dina mål?

The Create Room Journey var verkligen ögonöppnande för mig, för även om jag har skapat olika slags konst och hantverk så länge jag kan minnas, slutade jag aldrig tänka på "varför". Att identifiera mina kreativa syften hjälpte mig att bättre förstå vad som motiverar mig. Det visar sig att mitt främsta syfte är självuttryck, tätt följt av Joy och Connection. Det är därför helt meningsfullt att jag har bestämt mig för att lära mig andra att utforska och uttrycka sin egen kreativitet! Jag får kontakt med andra och hjälper till att skapa glädje i deras liv (liksom mitt eget) medan vi uttrycker oss genom konst! Det passar perfekt!

F: Berätta om din DreamBox stil! 

My Dream Box -inredningen börjar med ett färgschema; ljusrosa, mynta och guld. Jag anpassade kronan direkt genom att lägga till min företagslogotyp i guldvinyl och en färgstark prickkrans. Sedan lade jag till ett inspirerande citat om kreativitet (i min egen bokstav) till de inre dörrarna. För att lägga till en liten touch av elegans kantade jag några av hyllorna med guldtashi -tejp och jag dekorerade några tomma områden med guldpolka. Mittområdet i DreamBox, ovanför mitt bord, rymmer några dekorativa element, förutom tillbehör, eftersom jag ville ha ett område som var så vackert som det är funktionellt. De flesta av mina papperskorgar är täckta och märkta så att de samordnas med färgschemat, men jag kan snabbt hitta vad jag behöver.

 Ta en titt på Amys DreamBox Tour:

F: Vilken typ av hantverk älskar du att göra mest? Vad skulle du säga är din favorit sak att skapa?

Jag tycker om att göra alla möjliga saker från heminredning och säsongsbetonat hantverk till smycken och återanvända möbelprojekt, men min största kreativa passion är handbokstäver. Jag älskar absolut att göra skrivna ord till konst, både på sidan och av. Jag skriver på nästan alla ytor man kan tänka sig: papper, väggskyltar, möbler, väskor, blomkrukor och till och med mina skor!

F: Vilken DreamBox tillbehör är din favorit, och varför?

Utan tvekan är mitt favorit tillbehör verktyget cubby! Som handbokstavskonstnär är det viktigaste för min Dream Box att hålla mina favoritmarkörer. Jag behöver att de är organiserade så att jag enkelt kan hitta de exakta typerna och färgerna jag vill använda, och jag behöver också att de ska vara inom räckhåll för när jag filmar online -workshops.

F: Hur använder du din Verktyg Cubby för alla dina projekt?

Verktyget cubby passar mitt i min Dream Box, och det har gott om plats för mig att förvara alla mina Tombow Dual Brush -pennor och Tombow ABT -markörer. De ser inte bara färgglada och fantastiska ut, jag kan ta tag i precis vad jag behöver med ett ögonblick. Många inser inte att dubbla tippade markörer som dessa måste lagras horisontellt för att bäst ta hand om dem och förlänga deras liv, men det är sant! Det är en annan anledning till att verktyget cubby är en perfekt organisationslösning för mig; Jag skyddar faktiskt mina förnödenheter genom att förvara dem på rätt sätt. Jag älskar min verktygscubby så mycket att jag funderar på att skaffa en andra till mina färgmarkörer också. För dem som inte är intresserade av handbokstäver är detta också ett bra sätt att lagra pennor, markeringar, limpinnar, pennor, penslar och andra typer av hantverksverktyg ... men kan jag säga att du missar? Låt mig lära dig några grunder för bokstäver, så kan du fylla din kubbe med markörer som jag gör!

F: Du har skrivit flera böcker om handbokstäver, och du har också en ny bok som släpps i slutet av detta år. Kan du ge oss en smygtitt på vad din nya bok kommer att innehålla?

ja! Min bästsäljande bok Hand Lettering for Relaxation, liksom de andra i serien, är handbokstäver som lär läsare att göra min favorithobby. Denna nyaste bok är dock helt annorlunda! Det kallas Practice Makes Progress: My Creative Journal, och snarare än att vara en instruktionsarbok är det en guidad kreativitetstidskrift för alla. Tanken är att den möter dig var du än är på din kreativa resa ... kanske är du någon som inte alls känner dig konstnärlig, kanske är du en professionell konstnär, eller kanske är du någonstans däremellan. Sedan leder den dig genom en massa instruktioner och övningar för att hjälpa dig att utforska och uttrycka din kreativitet på vilket sätt du älskar mest! Vissa aktiviteter görs direkt på sidorna, medan andra låter dig gå av sidan och göra något på ditt favorit sätt ... skriva en dikt, komponera en sång, skulptera, träbearbetning, sy, måla eller vad som inspirerar dig . Varje kapitel övningar är baserade på ett annat citat om kreativitet, som jag har hand bokstavat och illustrerat. Jag kan inte vänta på att den här boken kommer i händerna på läsare och börjar inspirera till alla möjliga spännande saker. Den släpps den 7 december (en bra semestergåvaidé) och är för närvarande tillgänglig för förbeställning på Amazon, Barnes and Noble, Books-a-Million, Book Depository, och nästan överallt säljs böcker. ”

Kolla in Amys senaste bok, Övning gör framsteg!

preferenser

LAND:

Land

 • USA
 • Storbritannien
 • Kanada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italien
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

Valuta

 • GBP
 • EUR