mini kundvagn

 • Inga varor i kundvagnen.
SENASTE chansen för rabatterade DREAMBOX STYLES SHOP CLEARANCE
dreambox organisationstips för upptagen arbetande mammor
, Jordan Contino

Gästinlägg av Rachel från Den analytiska mamman Inlägg kan innehålla affiliate länkar.

Om du är en upptagen mamma som jag är det svårt att balansera allt du behöver göra hemma och på jobbet. Det verkar som att listan över saker slutar och ständigt växer också! Det är därför jag har upptäckt att jag skapade en kreativ arbetsyta i mitt hem, hjälper mig att fokusera på arbete samtidigt som jag hjälper barnen att hålla sig organiserade, inspirerade och skapa. PLUS Jag har en plats att arbeta när kreativiteten slår till (och jag har ett ögonblick)!

Hej! Jag är Rachel, en upptagen arbetande mamma till 3 unga pojkar som också bloggar över på TheAnalyticalMommy.com. Jag är ett stort fan av mig DreamBox. Så mycket att jag bokstavligen pratar om det hela tiden. Jag svär att det har förändrat hela dynamiken i vårt hus till det bättre. Vem visste att det som verkar vara en vanlig kammare när den är stängd kan få magi som detta att hända?

Dessutom har jag till och med fått reda på ett sätt att ha ett hantverkslager för barn och en läxa station, allt i ett!

Om du är redo att lära mig hur jag använder min DreamBox att organisera mitt hantverk, mitt hemliv, mitt jobb OCH mitt företag, läs vidare! Jag är glada att kunna dela alla mina hemligheter och tips med dig! Dessutom, gå över till min DreamBox Lagring Craft Room Makeover avslöja för fler tips om hur du organiserar och dekorerar alla hantverksrum!

Hur min DreamBox hjälper mig att jonglera livet som en upptagen arbetande mamma och entreprenör

När jag först fick min DreamBox Jag trodde att det bara skulle vara ett bra sätt att organisera hantverksmaterial och enkelt kunna lagra alla våra saker. Jag visste att jag hade många hantverksmaterial för barnen (och mig själv!) Men insåg inte hur mycket förrän jag tog ihop allt.

Det var då jag insåg att min hantverkssamling i bästa fall borde kallas organiserat kaos! Jag menar ... Min Cricut bodde på golvet i mitt vardagsrum. Det är ganska dåligt, eller hur?

Snabbspolning fram till några månader sedan jag fick min DreamBox.

Min Cricut har ett nytt speciellt hem!

Du har nu möjlighet DreamBox är det perfekta stället att lagra din Cricut Machine. 

Varför mina barn älskar våra DreamBox

Alla tre av mina barn (2, 6 och 11) och jag älskar våra DreamBox.

Om du är på staketet om att få en DreamBox, Jag hoppas att det här inlägget kommer att övertyga dig om att ta steget! 

Min 6 och 11-åring använder den för sin virtuella konstklass och är alltid på toppen av sitt spel. Mina 11 och 2-åriga har nu en sak där de två leker med säkringspärlor tillsammans vid DreamBox (det är deras sak - min 2-åring kommer inte att smälta pärlor med någon annan eller någon annanstans) och använda det också som sin bindningstid. Det är så sött! Jag älskar att se deras kärlek till konst och hantverk blomstra!

De leker också gärna med klistermärken, pärlor och allt annat de kan hitta!

Och för mig ... Låt mig räkna de sätt som DreamBox har gjort mig effektivare i alla aspekter av mitt liv!

Mer än bara en kreativ arbetsyta

Du har nu möjlighet DreamBox är mer än bara en kreativ arbetsyta. Jag använder det för att skapa OCH för mitt dagliga jobb OCH för att blogga (så jag tillbringar mer än hälften av min dag där). JAG ANVÄNDER DET LITERLIGT FÖR ALT.

Jag använder den när jag måste arbeta och ockupera min 2-åring samtidigt. Jag ger honom aktiviteter som att stränga pärlor på rörrengöringsmedel, sätta pomponger på papper med lim eller måla med akvarellfärg så att han är upptagen medan jag arbetar! Jag älskar att vi kan sitta vid DreamBox bord tillsammans medan jag jobbar!

Beroende på vad vi gör på DreamBox, nästan alla av oss kan enkelt använda bordet som medföljer DreamBox på samma gång! 

Vad jag har lärt mig om hur man gör DreamBox fungerar perfekt för vår familj

1. PLACERING

Jag försöker så gott jag kan göra en hälft av DreamBox tillägnad barnvänliga förnödenheter så att barnen vet vilken sida de kan ta saker från utan att behöva fråga. Jag vill uppmuntra dem att vara kreativa och använda lådan - men vissa saker är bara för mamma fortfarande!

Jag försöker lägga saker som den yngsta inte ska komma till utan tillsyn utom räckhåll. (som färg och färg för att binda färg)

Jag lägger också mina kontorsmaterial i ett separat avsnitt så att jag kan ta tag i det där när jag jobbar och inte bli lika distraherad av mina hantverksmaterial!

2. MODULÄR

Min favorit sak om DreamBox är att det är modulärt! På bara några månader som jag har haft det har jag flyttat saker och ting några gånger och jag älskar hur lätt det är att göra! De Nya totospår gör definitivt att flytta saker så mycket lättare! Jag delar min DreamBox Tote Track Review på min blogg om du vill lära dig mer om dem!

Eftersom de är så modulära har jag kunnat tippa lite och hittat några häftiga lagringsmetoder som jag älskar!

Jag använder en av stängerna på gungdörren för pappershandduk som kommer till nytta när barnen använder DreamBox (och jag också)!

Jag använder också utrymme i svingdörren för att hålla min mest använda vinyl för enkel åtkomst!

3. MÄRKNINGSTOTER

Jag märker ungtotorna med olika etiketter så att det är tydligt även för mina yngsta som är hans och jag använder ett roligt regnbågsfontyp så att det är inbjudande!

Klicka här att ta en kopia av mina etiketter som du också kan använda!

4. TOTE FODER 

Jag använder totefodral för att hålla lådan ren och snygg och använder mestadels enfärgade liners (vanlig svart) för att hålla den neutral, ren och lugn.

Du har nu möjlighet DreamBox är stort med massor av saker som kan vara överväldigande för små barn så jag försöker göra det enkelt för dem så att de inte känner sig överväldigade och tappar sin drivkraft att skapa med det!

Jag har ett helt inlägg på min blogg som beskriver hur jag dekorera och organisera mitt hantverksrum och DreamBox mer detaljerat och du kan ladda ner mina Tote Liner-mallar där! Jag använde SVGs Create Room tillhandahåller (tack CreateRoom!) Och förvandlade dem till en PDF för dig som behöver klippa dina Tote Liners för hand och en PNG som innehåller alla 3 storlekar förpositionerade för att klippa på en 12x12 bit kartong! Du behöver inte oroa dig för att ordna dem precis i Design Space igen!

DreamBox tillbehör som håller mig produktiv 

DreamBox Tillbehör som hjälper dig att hålla ordning i din kreativa arbetsyta. 

Pappersarrangör: Jag har vinyl- och värmeöverföringsark för min Cricut, akvarellpapper för mig och barnen, överföringspapper, kartong etc. Jag lagrar allt i min Pappersarrangör och det tar så mycket mindre utrymme än om jag lägger varje typ i sin egen tote! Jag kan också se hur mycket jag har, vilket är så bekvämt när jag får en försäljning och vill se vad jag håller på att ta slut! Jag har också lagrat mina vinylrullar i den tidigare men har sedan flyttat den till ett annat område.

Tote Spår: Jag fick uppgraderade Tote Tracks som har varit fantastiska! De är så mycket mer stabila än pinnarna och är så mycket lättare att ta bort och flytta runt vilket innebär att omkonfigurera DreamBox eftersom våra behov förändras är en lek! Toto-spåren låter dig också lägga mer i DreamBox och du behöver inte hyllor vilket innebär att du kan passa fler totor! Eftersom jag fick de nya uppgraderade hyllorna med totospåren kunde jag också använda mina äldre tunna hyllor för att göra en mini-vinylrullearrangör! För att lära dig mer om dessa nya totespår och varför jag älskar dem, kolla in mitt inlägg: NY DreamBox Tote Tracks - Är de värda det? (och en KUPON!)

Skärmatta: Detta är mitt senaste tillbehör och jag älskar det! Ja, det är fantastiskt att det är självläkande och skyddar bordet när jag skär med min x-acto kniv och andra saker! Det är dock också ett bra skydd från småbarn! Nu behöver jag inte oroa mig för att permanenta markörer eller sprickor slås av med ett tåg eller annan leksak !! Det är också superlätt och lätt att flytta så vi lägger till det när vi behöver det och lagrar det när vi inte gör det! Lätt som en plätt! Det ger mig sinnesfrid att mitt bord kommer att hålla sig bra i flera år! Jag tycker att det är jättebra för alla hantverkare men definitivt ett måste för mamma-hantverkare!

  DreamBox Självläkande skärmatta hjälper till att skydda ditt bord från skär och småbarn!

  Tips när du köper en DreamBox

  Om du är på staketet om att köpa en DreamBox, kom bara ihåg det här ...

  Du har nu möjlighet DreamBox är inte bara för att skapa och det handlar inte bara om att organisera. De DreamBox är en vacker möbel som kan hjälpa dig och din familj att hålla ordning och inspiration!

  När den är stängd, DreamBox skyddar och lagrar dina värdefulla förnödenheter och verktyg. När det öppnas är det en plats där du och dina barn kan arbeta, leka och skapa allt på en gång och så mycket mer!

  Eftersom allt är inom räckhåll och syn kommer du alltid att veta vad du har och vad du har lågt för. Tänk dig att bli inspirerad av din materialsamling snarare än att bli frustrerad eftersom du fastnar mitt i ett projekt eftersom du saknar något.

  Om du inte har massor av utrymme kan du ändå passa in DreamBox in i ditt hem! Använda vår DreamBox vi kunde förvandla en vägg i vårt rum till vårt hantverksutrymme som du kan se på bilden nedan! När vi har företaget över stänger vi DreamBox upp, men det är bara några dagar om året! Resten av året är det rummet mitt hantverksrum!

  Föreställ dig hur fantastiskt det skulle vara att skapa ett hantverksrum i ditt hem genom att bara lägga till en möbel ... för att skapa den mest fantastiska kreativa arbetsytan!

  Klicka här och använd min anslutningskod "CREATEMOM" för att spara $ 100 på din DreamBox eller klicka på något av dessa inlägg för att läsa mer av mina inlägg om hur och varför jag använder mina inlägg DreamBox:

  Skapa rum DreamBox Recension + kupong !: Hur man organiserar ditt hantverksrum
  NY DreamBox Tote Tracks - Är de värda det? (och en KUPON!)
  DreamBox Storage Craft Room Makeover - Plus tips om dekorering och organisering

   preferenser

   LAND:

   Land

   • USA
   • Storbritannien
   • Kanada
   • Tyskland
   • Frankrike
   • Finland
   • Irland
   • Italien
   • Norge
   • Sverige

   VALUTA:

   Valuta

   • GBP
   • EUR