mini kundvagn

 • Din varukorg är tom.
SPAR 50% RABATT PÅ ALLA TILLBEHÖR & 25% RABATT PÅ DREAMCART! SHOP REA
Meet The Maker: Brooke Haven of Brookies Cookies
, Ashley Puriri

Möt Brooke

Som en upptagen mamma och cookieblogger har WorkBox 3.0 varit den perfekta lösningen för Brooke! Den sitter precis bredvid hennes kök och fungerar som hennes hemma arbetsstation. Hon älskar att det matchar hennes köksskåp! Läs mer om Brooke och hur hon använder WorkBox 3.0 för att hålla sig organiserad och uppnå mer.

Berätta om Brookies Cookies!  

Jag startade Brookies Cookies som ett roligt utlopp för dekorativa kakor. Även om kakor fortfarande är mitt huvudfokus har jag också utvidgat till andra smaskiga godsaker under det senaste året. På Brookie's Cookies hittar du alla slags kakor, muffins, glass, choklad, kakor, brownies, pajer och cheesecakes. Ärligt talat allt och allt söt! Från mina egna handledning och recept, till andra roliga idéer och platser som jag älskar. Mitt mål är att göra min blogg till den sötaste platsen på jorden för desserter! 

F: Har du alltid betraktat dig själv som en kreativ person? 

S: Nej, inte riktigt. Jag har alltid älskat hantverk, men var inte bäst på dem haha. Det var inte förrän jag upptäckte att smycken av kakan insåg att jag kunde vara kreativ.

F: Varför dekoration av kakor?  

A: I oktober 2014 ville min lilla pojke göra kakor. Sedan Halloween kom upp bestämde jag mig för att prova att göra några roliga Halloween-kakor. Jag letade på Pinterest efter några idéer när en bild fångade mitt öga där glasyren var så smidig och perfekt. Jag ville veta vad det var, så jag började undersöka och upptäckte att det kallades royal icing. Jag hade aldrig hört talas om det, men jag ville försöka. Efter min första grupp kakor var jag ansluten och jag har inte tittat tillbaka sedan!

F: Hur organiserade du dina leveranser före WorkBox? 

S: Mina leveranser var i slumpmässiga fack som tog upp hälften av mitt skafferi och några skåp. Ärligt talat, det var ganska röran och började komma ur kontroll. Men jag visste inte hur jag annars skulle lagra mina saker.

F: Hur har WorkBox hjälpt dig vara mer produktiv? 

S: Jag älskar att allt är inom räckhåll! Det är så trevligt att inte ständigt behöva stå upp från min plats för att få saker. Jag älskar också att jag kan filma mina tutorials på min WorkBox, och det är ett ljus ovanför mig. Det är allvarligt det bästa någonsin! 

F: Hur kommer du på nya idéer? Vad inspirerar dig?

S: Jag hittar inspiration överallt - från online till skyltar och butiker. Jag älskar att titta på Pinterest också. Jag kommer att hitta mönster / idéer och göra egna mönster. 

F: Utöver dekoration för kakor och cupcake, vad är några av dina andra intressen / hobbyer? 

S: Jag älskar gymmet och allt som innebär att vara aktiv. Jag gillar att vandra med min familj och tillbringa tid i naturen. Jag älskar också att resa till nya platser och utforska. Och naturligtvis älskar jag mat och äta ... ha ... det anses som en hobby, eller hur? ;)

F: Vad är ditt favorit kreativa projekt du någonsin har arbetat med?  

A: Disney Princess Cookies. De tog mig väldigt lång tid: vissa tog mig en timme bara för att dekorera en cookie. Men jag är en enorm Disney-älskare och var tvungen att skapa några. 

Se Brookes prinsessokakor som dekorerar självstudier HÄR. 

F: Vad är några tips du har för människor som vill komma in på kakedekorationer, men inte vet var de ska börja? 

S: Var nyfiken och hitta din kakapassion. När jag började såg jag så många YouTube-videor. Jag är självlärd och det kommer från andras bloggar och videor! 

F: Vad är det bästa med det du gör?

S: Jag älskar att jag ska vara hemma mamma till mina två små pojkar medan jag driver en blogg. Det är det bästa någonsin! Jag trodde aldrig att min hobby skulle förvandlas till min karriär.

Besök Brookies kakor att lära sig mer!

  

preferenser

LAND:

Land

 • USA
 • Storbritannien
 • Kanada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italien
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

Valuta

 • GBP
 • EUR