mini kundvagn

 • Din varukorg är tom.
SPAR 50% RABATT PÅ ALLA TILLBEHÖR & 25% RABATT PÅ DREAMCART! SHOP REA
Meet The Maker: Lianne Hirano från Da Crafty Lilninja
, Ashley Puriri

Möt Lianne 

Lianne beskriver sig själv som en mamma på heltid som älskar att skapa alla hantverk! Hennes huvudmedier är polymerlera, lufttorka lera och UV-harts. Under 2014, Da Crafty Lilninja föddes och vad som en gång varit en sidobhobby började blomstra till en framgångsrik online-verksamhet! 

F: När och varför började du arbeta med polymerlera? 

S: Efter att min son föddes var jag super tur att vara en hemma mamma. När han var ungefär sex månader gammal testade jag polymerlera efter att ha inspirerats av en massa polymerlerafilmer på youtube. Det började som en ny hobby och att hålla mitt sinne aktivt, men efter positiv feedback från mina vänner och familj, bestämde jag mig för att fortsätta med det och började så småningom sälja mina skapelser på hantverksmässor och online. Jag är också så uppskattande att ha en fantastisk make som fullt ut stöder min verksamhet och fortsätter att tro på mig.

Se Liannes experttips för att arbeta med polymerlera HÄR. 

F: Hur kom du på ditt företagsnamn? 

S: Det är inte många hantverksvänner som vet detta, men mitt smeknamn är faktiskt "Little Ninja". Jag spelade en hel del co-ed långsam tonhöjd innan jag gifte mig och fick barn, och jag minns att jag hade mycket mer energi då! Jag brukade springa över hela fältet för att fånga bollar och smyga attackerande vänner med vattenballonger och vattenpistoler efter softballspel. Dessa softballvänner var de som kallade mig "Little Ninja" och jag är verkligen glad att jag införlivade det i mitt företagsnamn. 

F: Vad är din favoritdel i den kreativa processen?

S: Min favoritdel är att ta mitt färdiga stycke och visa min man vad jag gjorde. Han är alltid min första publik och han är förmodligen 90% av min motivation. Jag vet att han skulle behandla allt jag gör som en skatt, men hans bekräftelse betyder mycket för mig.

F: Hur organiserade du dina leveranser före WorkBox? 

S: Innan jag fick WorkBox 3.0 arbetade jag på ett skrivbord med olika små hyllor och behållare. Det var alltid rörigt och jag skulle ta mycket boende och garderober. 

F: Vad var din första exponering för The Original ScrapBox? Hur länge väntade du innan du köpte din WorkBox? 

S: När mitt yngsta barn växte in i "Upptäck och erövra" alias "klättra och ät allt" -fasen i litet barn, visste jag att jag var tvungen att adressera och ändra mitt öppna arbetsområde i vardagsrummet för hennes säkerhet. Några månader efter att jag upptäckte The Original ScrapBox i en videoannons på Facebook, övertygade min make mig att det skulle vara en bra idé att investera i WorkBox 3.0. Förutom att frigöra mer lagringsutrymme i vår lilla lägenhet, kunde jag organisera alla mina förnödenheter och stänga mitt arbetsområde helt för att säkerställa säkerheten för våra barn. 

Min WorkBox har hjälpt mig att vara mer organiserad, effektiv och säker med mina två små barn och min lilla lägenhet. Allt har ett hem, är märkt ordentligt och är inom räckhåll för vapen.

F: Vad var din erfarenhet av att få din WorkBox och få den inställd?

S: Att ha WorkBox skickat till Hawaii, skickat till en lägenhet och att ställa in det var verkligen stressande, men det fungerade ganska smidigt! Det var en stor frakträkning, men med tanke på att den kom till Hawai'i i en stor tung trälåda från fastlandet var det helt förståeligt.

Det var enkelt att samordna med rederiet och släppa, det enda problemet var att vi antingen var tvungna att anställa någon annan för att hjälpa till att ta upp hissen till vår lägenhet eller göra det själv. Vi trodde att vi kunde klara oss, men efter att ha sett den enorma och tunga sju foten lådan personligen, hade jag ingen aning om hur vi skulle kunna lyfta den och passa den i en hiss! Lyckligtvis med hjälp av min make, granne och svärfar kunde vi öppna lådan utanför och ta upp mindre lådor i hissen. Att sätta ihop det var väldigt enkelt trots allt det! 

F: Hur har WorkBox förändrat hur du skapar? Hur har du anpassat det för att fungera bäst för det du gör? 

S: Eftersom jag använde WorkBox i ungefär ett år nu flyttade jag saker runt och anpassade hyllområdet mycket. Jag organiserade mina förnödenheter så att mina favoritverktyg och lera var inom räckhåll, samtidigt som jag hade extra förnödenheter och mindre använda verktyg i högre eller lägre hyllor. Jag ändrade upp mittavsnittet i min WorkBox mest eftersom det är mitt favoritavsnitt. Jag öppnade hyllområdet så att jag kan hålla min lerförvaringsenhet, obakade lerbitar som jag fortfarande arbetar med och mitt visningsområde på toppen som jag kan visa upp mitt arbete och mitt barns arbete.

Nu när jag är riktigt nöjd med var allt ligger och nu har märkts minskar min rensningstid drastiskt.

F: Vad är några av dina andra hobbyer eller kreativa intressen? 

S: Jag har skapat sedan jag var barn, och jag älskar alla typer av hantverk och medier. jag tycker om att rita, klotter, måla, stämpel, kortframställning, papperskonst, mandala, etc. Jag älskar också att spela musik och planerade faktiskt att bli banddirektör innan jag blev mamma och småföretagare. Jag är så tacksam att mina två andra deltidsjobb är musikrelaterade och jag får spela musik med min make. Vi spelar båda saxofon och träffade till och med varandra i en saxofonkör. Våra barn har saxofoner från leksaker och vi skämt att vi ska ha en saxofonkvartettfamilj när de växer upp. 

F: Vad skulle du säga är för- och nackdelarna med att driva ett företag hemifrån? 

S: Att driva ett företag hemifrån är spännande och skrämmande. En av de bästa sakerna med att äga ditt eget företag är att vara din egen chef, vilket innebär att du tar saker i din egen takt och strävar efter mål du verkligen brinner för. Tidshantering är svårt för mig, så jag försöker göra mitt bästa för att balansera alla aspekter av mitt liv med mitt företag. Ibland behövs pauser och tupplurar så jag inte blir utbränd. Det är också riktigt bekvämt att arbeta hemma så att jag kan få arbete medan mina barn sover.

Nackdelarna med att driva ditt eget företag är att du måste hantera din egen budget, ta massor av risker, lämna in dina egna skatter och ta ansvar för allt.

F: Vilka är dina hopp och drömmar för ditt företag? 

S: Jag hoppas att mina barn fortsätter att dela min kärlek till polymerlera och konst och förhoppningsvis kommer att hjälpa mig i min verksamhet i framtiden. De älskar att hjälpa mig och lär mig några grundläggande tekniker av polymerlera när vi spelar. Jag hoppas också att fortsätta utveckla mitt hantverk och lära mig nya tekniker. Himlen är gränsen för mina barn och mitt företag!

F: Vad är det bästa med det du gör?

S: Jag gör det jag älskar och jag älskar det jag gör! Jag uppfostrar mina barn, skapar och delar min konst och spelar musik med min man för mina jobb. Det blir inte bättre än så!

Läs mer om Lianne och hennes verksamhet på DaCraftyLilninja.com  

preferenser

LAND:

Land

 • USA
 • Storbritannien
 • Kanada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italien
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

Valuta

 • GBP
 • EUR