mini kundvagn

 • Din varukorg är tom.
SPAR 50% RABATT PÅ ALLA TILLBEHÖR & 25% RABATT PÅ DREAMCART! SHOP REA
Möt The Maker: Mandy Leahy från Crafty Glam
, Ashley Puriri

Möt Mandy

Vårt mål kl Original ScrapBox är att hjälpa dig skapa en egen inspirerande arbetsyta. Mandy tar organisationen till nästa nivå med unik styling som tillåter henne SYASK att dubbla som en vacker dekorativ bit. 

Läs vidare för att lära dig om Mandy, Slimmig glam och hur man uppgraderar en WorkBox 2.0! 

F: Har du alltid betraktat dig själv som en kreativ person?

A: Ja! Jag minns att jag gjorde hantverk som litet barn med min mamma och började senare med scrapbooking runt 10 års ålder. Jag har gjort olika typer av pappershantverk sedan dess och nyligen vågat mig in i heminredning och skyltar med krita, som jag absolut kärlek. 

F: Vad är ditt favoritprojekt du någonsin har arbetat med?

S: Jag har flera favoriter, men älskar denna Shadow Box som jag kritade på. Jag älskar hur jag kan krita på insidan av svarta tavlan i skuggboxen och även på glaset för att skapa en unik heminredning. Så många möjligheter och idéer för framtida projekt kom till minnet efter att ha skapat det här (se en handledning här).


F: Vad är det bästa med att arbeta hemifrån?

S: Min absoluta favoritdel är naturligtvis att kunna vara hemma med mina barn. Som en upptagen mamma på 4 (åldrarna 2, 5, 7 och 13) älskar jag att jag kan njuta av alla deras aktiviteter, sport och alla roliga stadier i deras liv, allt medan jag arbetar mitt eget företag, möter mål, hjälper teammedlemmar och kunder från hela USA. Plus att tjäna alla utbetalda resor och mer!

F: Du uppgraderade din WorkBox 2.0 med de nya tydliga totorna. Berätta om din erfarenhet av att göra omkopplaren? Var det svårt? Är du nöjd med de klara totorna?

S: Jag är så glad att jag gjorde omkopplaren. Jag älskar utseendet på de nya klara totorna och hur robusta de är. Det var inte svårt alls. Det tog lite tid att ta ut allt och flytta dem till de nya facken, men det var den perfekta tiden att omorganisera och till och med ändra utformningen av pappersstyckena framför de tydliga totorna. Jag skulle definitivt rekommendera att byta till alla som fortfarande använder tygkassorna. Du kommer att älska dem, precis som jag gör.

Nya klara totrar har kommit!

Nya tydliga totor kom! 

F: Hur organiserade du alla dina hantverkstillbehör innan WorkBox?

S: Jag gick igenom två olika rum innan jag upptäckte WorkBox. Först hade jag en vägg med kuber (bild nedan), ett stort träbord i rummet och slumpmöbler för att hålla alla mina hantverksmaterial. Det fick rummet att se överfullt.

Sedan, när vi flyttade till ett nytt hem, bestämde jag mig för att byta upp alla möbler och låta barnen använda dessa kuber för deras lekrum. Jag gick med alla svarta möbler från Ikea för rum nr 2 (bild nedan), vilket var ett misstag för ett litet rum. Jag älskade aldrig utseendet och kände mig så stängd med för mycket mörka möbler. Under de gardiner som jag lade till skrivbordet som går längs väggen, var stora badkar fulla av hantverksmaterial. Det var inte lätt att få ut vad jag behövde alls. 

Låt oss bara säga att WorkBox har varit det bästa beslutet någonsin. Inte bara kan jag enkelt hitta allt jag behöver, utan det är tillräckligt stort för att lagra ett rum fullt av förnödenheter, utan också frigöra mycket utrymme i rummet för att bli av med det överfulla utseendet. 

F: Berätta om när du fick din WorkBox. Vi hörde att det var en julklapp från din man!

S: Jag fick den som en gåva från min man redan 2015. Jag hade tappat tips och visat honom videor jag sett på Facebook. Jag antydde nog att han gick vidare och beställde det åt mig. Jag var över månen upphetsad när dessa pallar hade kommit. Han stannade till och med upp till ungefär 2AM montera det för mig när det hade kommit! En sådan fästman och så stödjande av min kärlek till hantverk och arbeta hemifrån.

F: Du har verkligen gjort din WorkBox till din egen! Vilka råd har du för nya WorkBox-ägare? Någon organisation eller dekoreringstips?

A: Tack! Jag gillade verkligen att göra det till ett dekorativt stycke för mitt CraftyGlam-rum, från att lägga till mönsterpapper på framsidan av de klara facken, till blommönster och till och med ramar och dekor över WorkBox! Sedan, det stora aquavävlarna, under bordet och en matta för att binda det hela. 

 

Råd: Du vill enkelt kunna nå dina mest använda objekt från din stol, så ordna dina totes med saker du använder mest, i närheten. Sedan ordnar du resten när hyllorna är inställda. Lägg inte heller i dina hyllor förrän du vet vad du ska lägga i kassorna. Vissa totes kan vara mer fulla än andra eller yodu kommer att ha högre objekt där och du vill göra avståndet i enlighet därmed. Det kommer att spara lite tid om du planerar det, snarare än att behöva flytta ett gäng hyllor för att rymma det utrymme du behöver.

Besök craftyglam.com för att lära sig mer om vad Mandy gör!

Möt en annan tillverkare: 

  

preferenser

LAND:

Land

 • USA
 • Storbritannien
 • Kanada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italien
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

Valuta

 • GBP
 • EUR