mini kundvagn

 • Din varukorg är tom.
SPAR 50% RABATT PÅ ALLA TILLBEHÖR & 25% RABATT PÅ DREAMCART! SHOP REA
Rundtur på arbetsytan för en professionell tårtekonstnär
, Brielle Davidson

Shawna är ett kreativt kraftverk, särskilt med en mixer eller rörpåse i handen. Hennes talang för tårtdekorationer i kombination med hennes smittsamma entusiasm har stimulerat en stor följd - inklusive nästan 1.5 miljoner Facebook fans. Hon har en tidig modell av DreamBox och har använt den för att hålla sig ultraorganiserad sedan april 2016

Läs mer om Shawna, hennes resa och hennes expertorganisationstips. 

Av alla otroliga kakor hon har gjort, måste detta vara vår favorit!   

F: Vi hörde att du gick på skolan för grundskoleutbildning. När lärde du dig att dekorera kakor?

S: Jag hade alltid varit med på konst och älskade att rita och måla som barn, men en slags uppsättning som kärleken åt sidan i college och tänkte att jag aldrig kunde försörja mig med något konstrelaterat. (En putz, jag vet.)

En dag, (gift med barn och efter att ha lämnat mitt lärarjobb vid denna tidpunkt), bestämde jag mig för att jag skulle börja göra mina kiddos några coola födelsedagskakor. Jag tänkte bara att det skulle vara kul.

Det visar sig att "kul" var en underdrift.

Jag letade upp några YouTube-videor ... började dabba i en liten bit av detta och en liten bit av det, och min inre konstnär vaknade brusande till liv. Jag blev omedelbart beroende och hade det roligaste någonsin. Därmed, McGreevy kakor föddes och senare Cakeheads.com.


F: Berätta om bakom kulisserna. Hur ser en typisk dag ut för dig?

A: Nu med spring Cakeheads.com, vår online tårta konstskola, jag är antingen i köket filmer en ny tårta skapande för våra medlemmar, interagerar med våra medlemmar i vårt online-forum, hjälper till att felsöka idéer, erbjuder råd och kolla allas arbete, eller redigera fotografering och ny video handledning som ska läggas till på webbplatsen. Jag fortsätter också att skriva inlägg för min McGreevy Cakes-blogg.F: Vad är din favoritdel i den kreativa processen?

S: Utarbeta en design för ett nytt projekt. Jag älskar att kryssa på internet för idéer från alla olika områden ... mode, tyger, illustrationer och sedan sätta ihop idéerna för att skapa något nytt.

F: Hur lagrade du dina leveranser innan WorkBox?


S: De var var som helst och överallt där jag kunde hitta en krok eller en kran för att skjuta dem. Mental stress! Olycklig hjärna. (Och hjärta och person ... och hus.) WorkBox hjälper mig att organisera mina saker. Vilket gör min hjärna lycklig ... vilket gör mitt hjärta lyckligt ... vilket gör mig till en bättre tårtkonstnär (och felaktigt, bättre person i allmänhet.)F: Vad är ditt favoritprojekt du någonsin har arbetat med?


S: Jag tror inte att jag verkligen har en favorit. Jag älskar det bara när ett av mina projekt kommer ut ännu bättre än jag hoppades i mitt huvud (vilket inte händer så mycket, btw) och jag kan luta mig tillbaka och vara nöjd med mitt arbete. Vi är våra största kritiker, vet du? Så det är fantastiskt när det faktiskt händer.

F: Vad är det bästa med det du gör? 

S: Den bästa delen av hela spelningen för mig är att jag älskar det. Jag älskar allt. Det är hårt arbete med att driva ditt eget företag och är verkligen inte för svaghet i hjärtat, men att vakna upp varje dag och stödja din familj genom att göra något som du älskar är inte någonsin något jag vill ta för givet. Det är en ganska galen känsla, och så otroligt värt det.

Handla DreamBox

preferenser

LAND:

Land

 • USA
 • Storbritannien
 • Kanada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italien
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

Valuta

 • GBP
 • EUR