mini kundvagn

 • Din varukorg är tom.
SPAR 50% RABATT PÅ ALLA TILLBEHÖR & 25% RABATT PÅ DREAMCART! SHOP REA
Vi bytte namn. Här är varför.
, Alyssa Alley

Original ScrapBox är nu Create Room. Nytt namn, samma engagemang för att hjälpa hantverkare ta ut tid och utrymme att skapa. Titta på vår skapande video för att höra historien bakom vårt nya namn och läs nedan för mer bakgrund på vår resa hit. Vi är så glada över det här nya kapitlet för vårt företag och vårt samhälle. 

Vi måste alla avsiktligt skapa utrymme för oss själva och vår kreativitet

I juni 2019 var vi värd för det första skapa rum utmanar. Vi bad vårt community av hantverkare att gå med oss ​​i tio dagar för att vidta åtgärder och skapa utrymme för sig själva. Spel på. Tusentals svarade. 

Här är vad en deltagare sa -

Jag ger mig själv tillåtelse att färglägga, journalföra eller skapa något, särskilt när jag känner mig stressad eller överväldigad av andra aspekter av mitt liv. Detta är viktigt eftersom jag måste komma ihåg att ta hand om mig själv, min mentala hälsa och mitt välbefinnande, särskilt när jag känner att jag inte har tillräckligt med tid för det.

Vi blev så rörda av det omtänksamma deltagandet att vi beslutade att vara värd för en andra utmaning tre månader senare. Fler hantverkare har åtagit sig att skapa utrymme för sig själva -

Jag ger mig själv tillstånd att blockera lite tid varje vecka för att skapa, kanske en tid för att lära mig något nytt i en hantverkskurs.

Jag ger mig själv tillåtelse att: sy något varje dag. Jag själv utan barn i rummet. Detta är viktigt eftersom: syning får mig att känna mig själv. 

Från specialevenemang till dagliga rutiner

Smakämnen Skapa rumsresa är nu tillgänglig för alla varje dag. Börja nu. Bjud in en vän. Resan tar dig igenom fem steg för att säkerställa att du får den kreativa tiden du behöver. Från att förklara ditt kreativa syfte till praktiska declutteringtips, kommer du att lära dig att rensa vägen för dig själv och dina kreativa aktiviteter. Gå med i vår samfundet och dela din framgång! 

Vi är glada att se vart Create Room Journey tar dig. Lämna en kommentar nedan och låt oss veta varför kreativitet är så viktigt för dig! 

preferenser

LAND:

Land

 • USA
 • Storbritannien
 • Kanada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italien
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

Valuta

 • GBP
 • EUR