mini kundvagn

 • Din varukorg är tom.
SPAR 50% RABATT PÅ ALLA TILLBEHÖR & 25% RABATT PÅ DREAMCART! SHOP REA
Byggd för att hålla
, Kat Espinoza

Här på The Original ScrapBox vill vi att våra kunder ska veta att vi är engagerade i att ge dig hållbara möbler som håller länge och som kommer att föra skönhet och organisation in i ditt hem eller kontor. 

Tro inte på oss?

"Jag var så nära att köpa en av dessa men jag har sett en hel del dåliga recensioner. Att betala $ 1500 + är mycket! Från vad jag har läst kan de vara väldigt svåra att sätta ihop och materialen är billiga. Massor av saker som bryts medan jag sätts ihop. Jag vill verkligen ha en men blir så bummed om jag spenderar cirka $ 2000 (efter tillägg och frakt) och får en produkt som verkar som om den kom från Walmart! " - ScrapBox FaceBook-vän 


Läs svaret!

"Jag är inte den mest begåvade personen för den här typen av saker och det tog min vuxna dotter och jag den bättre delen av en dag att sätta ihop det. Om du läser instruktionerna noggrant och går steg för steg är det väl värt tiden. Jag gick igenom dussintals Walmart, Michaels, Joann och några på webben, olika lagringssystem och skräp var och en efter ett år eller två för de håller inte så mycket som jag behöver och de sliter snabbt och går sönder. har haft min ursprungliga urklippsboken i över fem år och har aldrig haft problem. Den är byggd för att alltid vara av bra material, inte billiga saker. Jag skulle betala det igen, aldrig ångrat det en gång. " - Penny M.

"Min man satte precis mina gruvor. Han är i byggbranschen och han var mycket imponerad av alla hål som fodrade upp och allt som passade på plats utan att han behövde göra några justeringar. Jag fick enheten tillverkad av Alder, som har solid trädörrar. Jag sopar alla hantverksmöbler som jag köpte av Michaels, eftersom det här är mycket välbyggt och kommer att pågå länge! " - Debbie P.


 

preferenser

LAND:

Land

 • USA
 • Storbritannien
 • Kanada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italien
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

Valuta

 • GBP
 • EUR