mini kundvagn

 • Din varukorg är tom.
SPAR 50% RABATT PÅ ALLA TILLBEHÖR & 25% RABATT PÅ DREAMCART! SHOP REA
skapa utrymme för energi med mister domestic
, Jacob Horton

Varför göra dig skapa?  

Människor har en medfödd önskan att skapa. Varför är det så? För många av oss beror det på att skapa hjälper oss att känna oss föryngrade och energiska. Det hjälper oss att hitta balanserad och centrerad. Energi är en av sju kreativa avsikter som vi pratar om här på Create Room - anledningarna till att vi drivs att skapa. 

Som vi har fokuserat på att skapa utrymme för energi Denna månadfick vi chansen att prata med Mathew Boudreaux (Herr Inrikes) om varför det är en så viktig faktor i hans kreativa arbete.

F: Hur skapar du utrymme för energi i ditt liv? 
S: Mitt svar är väldigt meta, så jag hoppas att du följer. Energi är det som förbinder oss alla människor, så jag försöker inte bara för att släppa ut den goda jujuenergin i universum, men jag måste också behålla min andas energi också. Det är genom denna energibalans som jag finner min glädje och tacksamhet, som fyller det i energi som jag gör.
F: Vilka saker skapar du? Vilket är ditt kreativa favoritprojekt?
A: Jag gör alla saker och försöker mycket att inte duva mig i ett medium. När folk frågar säger jag alltid Jag är en tillverkare. Period. Så för mig, verkligen vad jag än råkar jobba med vid en viss tidpunkt skulle vara min favorit eftersom att göra tar mig till närvaro och jag får aktivt glädje av det jag arbetar med, vilket är som det BÄSTA, det är väldigt mycket om resan och inte destinationen för mig med att göra saker.
F: Hur ser du energi uttryckt i dina personliga verk och skapelser eller hittar energi genom att skapa?
A: Förnamn, Jag är övertygad om att handgjorda föremål fångar känslorna och energin hos tillverkaren som skapar den. Så jag ser till att processen är glädjefylld eftersom projektet kommer ihåg. Från en estetisk lins är färgmättnad absolut som en volymratt med energi för mig. Jag har övervägande gått full gas med färg, delvis för att det är det som fungerar bra på sociala medier och delvis för att det bara känns bra. Men på sistone har jag utforskat tystare pallar, som har öppnat ögonen för den långsammare, nödvändiga energin för mig.
F: Vad är din DreamBox Stil?
A: Min general DreamBox Stil är regnbågens godhet infunderad med ett litet antal närmande röra. Jag ärligt talat är ganska misstänksam mot folk som håller ett superstädat hantverksutrymme eftersom den enda gången min rycks är när jag inte arbetar med något. Men totalt sett älskar jag verkligen en regnbågs lutning i min Dr.eamBox.
F: Hur mår din DreamBox hjälpa dig att uppnå din avsikt? Hur gör det att du kan känna och ha energi själv? 
A: Jag tror att vi alla beslutsfattare vet hur det känns när vi är i den kreativa zonen. Som om allt klickar, ingen söm Ripper eller krävning behövs, tekniken fungerar, alla leveranser finns och redovisas. Och det enda säkra eldsätt jag dras från denna "sweet spot" för att skapa är när jag inte kan hitta något. Och min DreamBox tillåter mig att hitta saker riktigt snabbt, så inget avbrott i energin sker. Dessutom ser det ut som ett utställningsstycke i regnbågsskärm, vilket är inspiration i sig.
F: Vilken är din favorit DreamBox tillbehör? 
A: Omg kronan + ljus absolut. Estetiskt slutför det utseendet och tänder mitt "mittscen" riktigt bra. Och toppen har blivit en roterande visning av mina projekt (och staplar av fleece bakom projekten som ingen ser så shhh ....). Definitivt värt uppgraderingen för mig.
F: Vilka råd har du till andra skapare som försöker hitta eller uttrycka mer energi i sitt arbete?
A: Det första är att upprätta en avsikt för den energi du vill föra in i din DreamBox och dina projekt. Du har kontroll över det, men du måste kunna visualisera det först. Precis som för mig är hela mitt hantverksrum mitt lyckliga ställe där jag går för att zen ut och hitta glädje. Så hur jag lagrar och organiserar saker måste återspegla det. Utan avsikten är det omöjligt för mig att komma i zonen eftersom min hjärna inte kan förstå det ideala tillståndet.
F: Är det något annat du skulle vilja berätta för vår publik om vem du är?
A: Kärnan i allt är Mister Domestic ett verkligt inkluderande utrymme och upplevelse. Som homosexuell har jag svårt att hitta hantverksutrymmen och grupper där jag känner mig verkligen sedd och verkligen välkommen. Så jag gör det verkligen till en prioritet att människor i Mister Domestic Community känner sig sedd och känner sig välkomna. Så om du gräver min vibe kan du hitta "Mister Domestic" på Instagram, YouTube, Facebook & TikTok, liksom min webbplats, blogg och online syskola SEW U.

preferenser

LAND:

Land

 • USA
 • Storbritannien
 • Kanada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italien
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

Valuta

 • GBP
 • EUR