mini kundvagn

 • Inga varor i kundvagnen.
SENASTE chansen för rabatterade DREAMBOX STYLES SHOP CLEARANCE
tips om stickning och virkning
, Ashley Puriri

Varje hantverk har sin egen unika uppsättning verktyg och material. I det här fallet, gigantiska nålar, liten sax och ett hälsosamt garn - kan du verkligen ha för mycket? De DreamBox kan anpassas efter dina egna individuella organisationsbehov, men ibland hjälper det att få idéer från andra hantverkare som dig själv. Läs vidare för organisationstips från tre stick- och virkadexperter. 

Toni av TL garnhantverk 

Tips #1: Att vara en virkare innebär att ha massor av odds och slutar ligga runt. Håll föreställningar som stygnmarkörer, måttband och saxar organiserade i en tunn förvaringsväska.

Tips #2: Jag älskar att öva nya stygn och tekniker. Det är därför jag håller mina favoritböcker nära till hands. Samla ditt hantverksbibliotek i hyllorna strax ovanför skrivbordet. 

Tips #3: När årstiderna ändras vill jag organisera nya samlingar av mina favoritgarner. Början av hösten är i luften, så denna serie av handfärgat garn blandar de bästa delarna av våren och hösten.

Jessica av Hook Nook 

Tips #1: En av mina favoritförvaringsmöjligheter är "kopp" -typen i dörrarna till DreamBox eftersom de är bokstavligen perfekta för att organisera virknålar och stickor. Basmodellen levereras till och med med metallstavar som också kan fästas på dörren som jag har använt för att förvara mina rundstickor (den dyker lätt in och ut för att fånga det jag behöver).

Tips #2: Under årens lopp har jag samlat en stor saxsamling eftersom de så småningom växer ut och försvinner. ÄR JAG RÄTT ELLER VAD ?! Jag kunde inte berätta var hälften av saxen gick, men jag har hittat några och fastnat dessa suger i min DreamBox på de medföljande krokarna som finns i dörren. Jag har aldrig förlorat en sax sedan och jag vet omedelbart när någon stjäl ett par - och det får tillbaka. ;) (tack, barn ..)

Tips #3: Ett valfritt tillägg som jag valde att inkludera med min DreamBox är Kraftpaket vilket ärligt talat är viktigt för alla hantverkare. Strömuttaget innehåller fyra vanliga uttag samt två USB-portar så att du VET att jag har min skrivare, pennvässare, datorladdare, telefonladdare och iPad-laddare anslutna, och jag har fortfarande ett extra uttag oanvänd. Att ha alla dessa enheter så bekvämt nära och förmågan att hålla laddad, är en sådan stor hjälp. Ärligt talat skulle den här saken inte vara densamma utan den här biten.

Bethany of Visselpipa och murgröna

Tips #1:  Använd insatserna för att hålla små föreställningar organiserade, jag tyckte det var särskilt användbart för att organisera säkerhetsögon och en snabb plats att ta tag i nålar och måttband, föremål som jag använder / behöver för de flesta projekt.

Tips #2: Förvara små bollar och garnnöten i soptunnorna, ordnade efter typ. Jag älskar att hålla alla samma typer av garn tillsammans, så kan jag se vilka färger jag måste jobba med på ett ställe.

Tips #3Håll knapparna organiserade efter nyans OCH storlek. Jag gillar inte att gräva igenom små knappar för att hitta tjocka knappar! Att hålla dem åtskilda hjälper mig att snabbt hitta det jag behöver!

Letar du efter ännu fler idéer? Låt Cristie ta dig med på en rundtur i hennes garnfyllda DreamBox. 

preferenser

LAND:

Land

 • USA
 • Storbritannien
 • Kanada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italien
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

Valuta

 • GBP
 • EUR